Glutenfritt mel av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Rikt på fiber og proteiner. Til baking av kaker og brød.
BESKRIVELSE
Kokos inneholder fett, fiber og mineraler som fx. magnesium. Det er svært rikt på kostfiber og proteiner. Kokos inneholder fettsyrer som er mellomlange, og de kan ha en mer gunstig helseeffekt enn lange mettede fettsyrer.
BRUK
Brukes i bakverk, vafler og i proteinbarer. Skal du bake med bare kokosmel så må du bruke mange egg for at bakverket skal henge sammen. Du må også bruke 40 % mer væske til kokosmel enn andre meltyper.
INGREDIENSER
Kokosmel* *økologisk
NÆRINGSINNHOLD
per 100 g:
Energi 1284 kJ/307 kcal
Fett 12 g
> hvorav mettet 10,6 g
Karbohydrater 13,3 g
> hvorav sukkerarter 13,3 g
Fiber 46,6 g
Protein 13,3 g
Salt 0,06 g