CHIAPUDDING


En nydelig kremet chiapudhding med multesmoothie, nøttekrønsj, kokosflak og pasjonsfrukt. 


 CHIAGRØT


SMOOTHIE

  • 1 dl frosne multer
  • 1 banan
  • litt ananas juice


NØTTEKRØNSJ


FREMGANGSMÅTE

Bland kokosmelk (den tykke delen), dadler, havsalt & sitronsaft i en blender. Rør inn chiafrø for hånd. La stå på kjøkkenbenken i 15 minutter, slik at chiafrøene får svelle før den settes inn i kjøleskapet over natten.

Rør alle ingrediensene til nøttekrønsjen sammen. Fordel blandingen på et bakepapir. Stekes i ovnen på varmluft 160 grader i 15 minutter. Avkjøles & oppbevares i en glasskrukke.

Bland multer, banan & ananasjuice i en blender til smoothie konsistens & settes kjølig.

Ha chiapudding i en skål, litt smoothie, nøttekrønsj, kokosflak & pasjonsfrukt.


Oppskrift designet av Camille Chloe Sommerstad.


Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at nettsiden vår fungerer som det skal, og for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Avanserte innstillinger

Du kan tilpasse dine informasjonskapsler-preferanser her. Aktiver eller deaktiver følgende kategorier og lagre valget ditt.

De essensielle informasjonskapslene er avgjørende for sikker og riktig drift av nettsiden vår og registreringsprosessen.
Funksjonelle informasjonskapsler husker preferansene dine for nettsiden vår og aktiverer dens tilpasning.
Ytelsesinformasjonskapsler overvåker ytelsen til nettsiden vår.
Markedsføringsinformasjonskapsler lar oss måle og analysere ytelsen til nettsiden vår.